Kamis, 15 November 2012

Tam sú mestá v Chile a Peru, ktorí oslavujú lunárne a solárne zatmenie. Po uplynutí zatmenie, potom čakať na zemetrasenie. Viac často ako ne sa dostanú zemetrasenie, pretože ich pobrežia sú pozdĺž kruh ohňa, alebo zónu ekiosku.com jual obrovské zemetrasenie. To isté sa stalo v Indickom oceáne, kde dosky zdajú byť praskanie a rozpadá na miestach? Dobre tak, hovorme o tom máme?

PhysOrg (bodka) com mal zaujímavý kúsok s názvom; "Úplného zatmenia v Austrálii, november 14," na 6 novembra 2012 ktoré uviedol; "Úplné zatmenie Slnka bude viditeľné z severovýchodnom pobreží Austrálie, pozdĺž Veľkého korálového útesu, asi hodinu po východe slnka na November 14, ktorá zodpovedá popoludní utorok, November 13, v Spojených štátoch."

Uvidíme, ak to je dosť trigger zemetrasenie buď počas alebo vpravo potom? To by mohlo byť dobré prípadové štúdie. Tam sú niektoré seismologists, ktorí súhlasia s týmito teóriami, a ktorí veria, že nepatrná zmena zemská zatmenie môže spôsobiť zemetrasenie. Samozrejme, chyba už trochu nestabilný, preto akúkoľvek maličkosť by mohla vyvolať to. Tam bol veľký počet zemetrasenia v okolí Indického oceánu, aj po Austrálii v posledných piatich rokoch. Mnohé z nich boli pomerne veľké stupňa Richterovej stupnice.

Nie, je to žiadne konšpiračné teórie, aj keď niektoré mohli to zamietol pre nedostatok empirické dôkazy, chcel by som sa predložiť vám, že je čas, ktorý sme začať premýšľať o tom, dokumentujúce, čo sa stalo a snažil vystopovať minulosti údajov v náhody týchto dvoch javov. Tam boli niektorí ľudia, ktorí študovať, a písali papiere. Avšak mnoho z nich boli len mimo akademickej oblasti vedy. Boli niektorí ľudia, ktorí študujú v tomto povolaní Pseudoveda špekulanti. Že som bol nazývaný blázon. Nie je to vždy to, čo hovoria ľudia, ktorý majú nové teórie?

Čo hovorím vám, je to; len preto, že my ako ľudia majú nie dať dve a dve dohromady na túto tému, neznamená, že nepotrebujeme ďalšie vyšetrovanie. Nebudeme mať total eclipse ktoré často, najmä cez zónu obrovské zemetrasenie známe aktivity. Robíme dosť často v Južnej Amerike, v Ázii, ale tentoraz máme šancu robiť niektoré štúdie v inom regióne a preto si myslím, že by sme mali. Žiadam vás prosím zvážiť toto všetko a myslieť na to.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar