Sabtu, 17 November 2012

ryby a žraloci nemají žádné známé

Otočné body jsou široce používané krátkodobý ukazatel, oblíbené mezi maloobchodní spekulant. Tito obchodníci obvykle obchod na M1 a M15 časové rámce. PP, jak jsou pojmenovány níže, byly původně používán podlahy obchodníků k analýze a gisel obchodovat akcie a futures. Otočného bodu může být popisován jako primární podpora nebo odpor a konvenční moudrost říká obchodníci, že cenové akce bude s největší pravděpodobností dojde mezi dva čepy denně jako podporu a odolnost. Jsou přesvědčeni, že by měla koupit nebo prodat, když cena prorazí dodávat 1 nebo poptávku 1. Tyto čepy, vydané různými Forex webové stránky, se snadno přidávají do obchodování plánu data, pokud se rozhodne využít pro účely plánování a analýzu spekulant.

Čepy slouží obvykle pro jednu ze dvou důvodů; 1. Stanovení trendu a 2. Stanovení stop-loss. Čepy dávají pocit důvěry na spekulanty, kteří jsou tak informováni. jako by jeden mohl přijmout myšlenku nějaké čáry v grafu drží cenu nahoru nebo dolů. Když čepy zklamal nebo selhání... slyšíte obchodníci po celém světě bědovat unisono, že jejich čepy byly nesprávně vypočtena.

Komerční a investiční banky, hedžové fondy, velké multi-národních korporací, centrální banky pro vlády světa ovládnout naše trhy. Říkejme jim jako kolektivní "velryby a žraloky světa". Jejich oceán je čtyři biliony dolarů měny, které omývá od pobřeží k pobřeží denně.

Vzhledem k tomu, že velryby a žraloci nemají žádné známé přirozených predátorů, než sami, naši analogie by měly být užitečné. Doufám, že brzy budete souhlasit... V mořích dejte nám odstranit muže z našeho příkladu a převzít velryby a žraloky toulat se volně... prostě satisfakci obrovské potřeby pro potraviny. Za předpokladu, že Žraloci a velryby najít potravu nemají jíst sami.

Představte si na okamžik tyto měny velryby a žraloky setkat se rozhodování o vytvoření rozvrstvení světových oceánů v předdefinovaných úrovních založené na příliv a odliv. Dále se rozhodnou, že Žraloci říci jiné ryby v oceánu se scházet na přesné hloubky tak, jak se vyhnout velryby. Nepravděpodobné! Samozřejmě je.

Ve srovnání se plánuje na živobytí obchodování proti některé z největších z hromady kapitálové na světě. Naše trhy dominují obchodní a investiční banky, hedžové fondy velké multi-národních korporací, centrální banky za vlády světa. Říkejme jim jako kolektivní velryby světa. Tak vytvářejí a vzdělávat v odvětví provádějících stejné věci jako žraloky. Média vydává knihy, videa a obchodní systémy. Makléři nabízejí ukazatele... indikátory, které vás bezpečné jak budete vědět, kdy cena stoupá a padá a kde se denně pohybuje se s největší pravděpodobností dojít. Je to možné? Jsou pivot bodů, tak volně předpokladu, jednoduše žraloky a velryby způsob, jak zjistit, kde se jídlo bude? Jen vy můžete rozhodnout, že odpověď.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar